Followers

U Click Me...I Click U Back

Friday, July 29, 2011

Bandung - Last Day - Dinner Surabi.. apa tuh??

salam semua..

sihat ke?

actually citer pasal Bandung belum habis lagi daaa..

lempangkan chekgu azrine ni.. lembap sangat nak bagi habis apesal??

hahaha.. bukan suka2..takde moodla weyhh.. seyess..mood nak upload gamba masuk sini tu kena tunggu broadband tak jadi berukband baru ada feel nak buat entry nih... boleyy??

entry diserikan dengan menempek gambar owner blog dulu.. lebih afdal katanya...hehehe

wah.. ko senyum kemain lagi erk.. sebab dh habis juta2 rupiah ko kerjakan di Pasar Baru tadi erk..

actually ni baru lepas packing barang siap2 utk our flight next morning at 6.10 am as scheduled..

sebab tu sebelum kami keluar berjimba2 kami setelkan dulu apa yg patut.. senang baitu!!

inila rupanya barang2 yg kami beli sebelum packing... fuhh.. gila babas weyhh nak packnya... mujur ada adik dentist ku sayang.. dia yg tolong pack hakak punya kasi licin!!

ni la akak waliz tercantik..sedang buat Phd di UKM...agak giler2 gak hakak sorang ni.. hahaha.. jadi lebih craziest bila masuk aku.. kuang..kuang...

menunggu taxi untuk ke Toko 3..misi mencari jeans Levi's untuk Mr Hubby... hehehe

inilah adik dentist ku sayang... dia ni belajar di Universiti Padjamaran (betul ke aku eja), Bandung, Indonesia.. so dia jadi co-pilot we olls masa kat sini.. adik ipar kawan aku kak june tuh.. hehehe

taxi yang menunggu kami sudah tiba daa.. okeh.. mari ke Toko 3 ya Pak!!

sampai dah Toko 3..jauh rupanya dari hotel kami.. lebih dari 1.2jam baru sampai tau.. nasib bukak lagi tokonya masa kami sampai.. alhamdulillah..

setel bab misi mencari jeans Mr Hubby... yeayyy!!(takde hutang dah ye bang!!)

bermula misi mencari tempat makan besh!!

so kami terjah sini..specialist in Surabi.. apa kebendanya Surabi tu??

tunggu next entry ye.. yang pasti Surabi tu sangat sedap okeh!!

previous entry pasal Bandung...

Entry 1
Entry 2
Entry 3
Entry 4
Entry 5
Entry 6

p/s : itu baru 3 hari pergi Bandung.. kalau seminggu berapa entry daaa??

3 comments:

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... Reply Comment

sy g melaka sehari pon kena buat 2 entry hehe..syoknya suping sakan eaa

'idun sa'idun said... Reply Comment

murah ke sopping kat bandung tu chekgu..? kawan saya g bandung, katanya brg2 mahal lak..

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@Rina - yup..pastu maleh nak buat.. hehehe...

@idun - sangat murah..takdelak dengar org kata mahal.. hehehe..